Despre noi

A.P.I.E.M. este cel mai important furnizor de programe de instruire in domeniul ISCIR - RSVTI - Responsabil cu supravegherea si verificarea tehnica a instalatiilor, din Romania, atat in vederea autorizarii RSVTI - Modul A, cat si in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei RSVTI - Modul B, conform Ordinul ISS al ISCIR nr. 130/2011. In prezent, organizam cursuri de RSVTI in urmatoarele locatii: Bucuresti, Baile Felix, Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu, Sovata. Domeniul RSVTI, meseria de RSVTI (Cod COR 311941) va ofera posibilitatea sa va extindeti in domeniul dumneavoastra de activitate, tehnic fiind, sau sa incepeti o activitate noua, cu reale satisfactii, profesionale si materiale.

Cine suntem noi


Locatii cursuri:

Am ales ca locatiile in care organizam cursurile de RSVTI sa aiba la dispozitie toate conditiile si facilitatile necesare. Salile de curs sunt spatioase, mobilate modern, echipate cu toate mijloacele tehnice necesare activitatii. De asemenea, se asigura in cele mai bune conditii, servicii de cazare, la preturi preferentiale, pentru cei ce le solicita.

Bucuresti, Complex Viilor

Baile Felix, Oradea, jud. Bihor

Cluj-Napoca, jud. Cluj

Sibiu, jud. Sibiu

Sovata, Targu Mures, jud. MuresMetode didactice abordate:


Cursul de RSVTI organizat de Asociatia-Muntenia are un pronuntat caracter practic - aplicativ. Programa de invatamant este astfel structurata incat sa fie accesibila si celor care sunt la inceput de drum in aceasta ocupatie. Am imbinat notiunile teoretice cu cele practice, punand accentul pe particularitatile domeniului ISCIR, dar si ale ocupatiei de operator RSVTI.
Pe timpul desfasurarii cursurilor, exista un real si permanent feed - back, profesor - cursanti, metodele noastre de pregatire fiind: prezentari, discutii, dezbateri active, studii de caz si exemplificari.Beneficii pentru cursanti:


In primul rand, metodele didactice abordate duc la o insusire cat mai rapida si completa a cunostintelor necesare ocupatiei de Responsabil cu Supravegherea si Verificarea Tehnica a Instalatiilor.

In al doilea rand, cursantii au la dispozitie toate conditiile pentru insusirea temeinica a cunostintelor, beneficiaza de lectori cu vasta experienta in domeniul ISCIR, un suport de curs solid, bibliografie completa, legislatia din domeniu actualizata (si interpretata).

In al treilea rand, cursantii vor beneficia de tot sprijinul nostru si in activitatile lor ulterioare si in care le dorim mult succes.