Cursuri RSVTI in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei (Modul B)

Asociatia-Muntenia este prima societate din Romania avizata ISCIR care organizeaza cursuri in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei RSVTI, in Bucuresti, Baile Felix, Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu, Sovata, Targu Mures. Detaliile complete pe http://www.cursuri-rsvti-modul-b.ro

Asociatia-Muntenia este prima societate din Romania avizata ISCIR care organizeaza cursuri in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei RSVTI, conform programei analitice B din Ordinul Inspectorului de Stat Sef al ISCIR nr. 130/2011.

Potrivit acestui ordin operatorul RSVTI poate obtine prelungirea valabilitatii autorizatiei doar daca participa la un de program de instruire in domeniu, in ultimul an de valabilitate a autorizatiei.

Venind in intampinarea dumneavoastra, Asociatia-Muntenia desfasoara programe de instruire pentru prelungirea valabilitatii autorizatiei RSVTI ( Modulul B) dupa o metoda moderna si complexa.

Durata cursului este de 2 zile, suportul de curs, la zi si permanent actualizat, asigurand participantilor accesul la toate informatiile privind:
- modificarile legislatiei si prescriptiilor tehnice ISCIR
- verificarile tehnice periodice, prin prisma modificarilor legislative la instalatiile sub presiune si instalatiile de ridicat
- aspectele tehnice specifice legate de activitatea desfasurata ca operator RSVTI (aplicatii practice, studii de caz)

In prezent, organizam cursuri in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei RSVTI in locatiile: Bucuresti, Baile Felix, Oradea, Cluj-Napoca, Sibiu, Sovata, Targu Mures.

In functie de solicitari cursul se va organiza si in alte locatii, oriunde in tara. In fiecare locatie, serviciile de cazare si masa, la tarife si preturi preferentiale, le puteti rezerva apeland direct la furnizorul de servicii, in urma primirii acceptului la curs. Aceste servicii sunt optionale, doar daca le doriti.

IMPORTANT:

In vederea inscrierii la curs, puteti face inscrierea on-line pe www.asociatia-muntenia.ro, sau descarcati, completati si trimiteti formularul pentru inscriere insotit de documentele scanate pe adresa de e-mail inscrieri@asociatia-muntenia.ro.