Cursuri RSVTI - Bucuresti - 26-27 Octombrie 2021

Asociatia-Muntenia va organiza urmatoarele cursuri de RSVTI la Bucuresti in perioada 26-27 Octombrie 2021 si va propunem urmatoarea oferta:

Asociatia-Muntenia va organiza urmatoarele cursuri de RSVTI la Bucuresti in perioada 26-27.10.2021 si va propunem urmatoarea oferta:

Curs operator RSVTI - Modul A-in vederea autorizarii RSVTI

Durata cursului: 2 zile (16 ore)
Locatie: Hotel Viilor, Bucuresti
Perioada: 26-27.10.2021
Pretul cursului: 1090lei / participant (pret final)*
* Include mapa de curs, suportul de curs scris si in format electronic, pranzuri, coffe-break-uri.
* Include tarife percepute de ISCIR: 300lei (tarif examinare dosar si tarif examen de atestare), conform prevederilor legale in vigoare.
* Separat, ISCIR mai percepe un tarif de 150lei la data eliberarii autorizatiei.

Curs operator RSVTI - Modul B-in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei RSVTI

Durata cursului: 1 zi (12 ore)
Locatie: Hotel Viilor, Bucuresti
Perioada: 26.10.2021
Pretul cursului: 690lei / participant (pret final)*
* Include mapa de curs, suportul de curs scris si in format electronic, pranzuri, coffe-break-uri.

Alte informatii relevante:

Cursurile de RSVTI sunt complexe, armonizate cu legislatia in vigoare , fiind implementate elemente ce asigura cursantilor baza de studiu necesara si actualizata, propice asimilarii cunostintelor intr-un timp foarte scurt.
Suportul de curs este transmis tuturor participantilor, si a fost conceput astfel incat sa asigure baza necesara asimilarii cunostintelor indiferent de nivelul de pregatire si experienta anterioara in domeniu.
Bibliografia se asigura on-line (se poate descarca de pe site-ul www.cursuri-rsvti.ro), precum si in format electronic la data prezentarii la curs.
Cursurile se desfasoara intr-un complex unitar, ce asigura toate conditiile si facilitatile necesare desfasurarii activitatii didactice precum si serviciile de cazare si masa pentru cei ce le-au solicitat.

Oferta pentru serviciile de cazare, la hotel Viilor (tel / fax 021 316 09 67, pentru participantii la cursul organizat de Asociatia-Muntenia, se prezinta astfel:
1. Camera tripla 150 lei/zi
2. Camera dubla 120 lei/zi
3. Camera single 100 lei/zi
*Tarifele includ TVA si taxe locale, nu includ mic-dejun.


IMPORTANT:
Inscrierea se poate face on-line pe www.asociatia-muntenia.ro sau pe mail office@asociatia-muntenia.ro (descarcati, completati si trimiteti formularul pentru inscriere).