Cursuri RSVTI - Sovata - 19-20.09.2024

Asociatia-Muntenia va organiza urmatoarele cursuri de RSVTI la Sovata, Hotel Alunis (Str. Vulturului, Nr. 2) in perioada 19-20.09.2024 si va propunem urmatoarea oferta:

Fisiere atasate:

Asociatia-Muntenia va organiza urmatoarele cursuri de RSVTI la Hotel Alunis, Sovata in perioada 19-20.09.2024 si va propunem urmatoarea oferta:

Curs operator RSVTI - Modul A-in vederea autorizarii RSVTI

Durata cursului: 2 zile (16 ore)
Locatie: Hotel Alunis, Sovata
Perioada: 19-20.09.2024
Pretul cursului: 1290lei / participant (pret final)*
* Include mapa de curs, suportul de curs scris si in format electronic, pranzuri, coffe-break-uri.
* Include tarife percepute de ISCIR: 300lei (tarif examinare dosar si tarif examen de atestare), conform prevederilor legale in vigoare.
* Separat, ISCIR mai percepe un tarif de 150lei la data eliberarii autorizatiei.

Curs operator RSVTI - Modul B-in vederea prelungirii valabilitatii autorizatiei RSVTI
Durata cursului: 1 zi (12 ore)
Locatie: Hotel Alunis, Sovata
Perioada: 19.09.2024
Pretul cursului: 750lei / participant (pret final)*
* Include mapa de curs, suportul de curs scris si in format electronic, pranzuri, coffe-break-uri.
Alte informatii relevante:

Cursurile de RSVTI sunt complexe, armonizate cu legislatia in vigoare , fiind implementate elemente ce asigura cursantilor baza de studiu necesara si actualizata, propice asimilarii cunostintelor intr-un timp foarte scurt.
Suportul de curs este transmis tuturor participantilor, si a fost conceput astfel incat sa asigure baza necesara asimilarii cunostintelor indiferent de nivelul de pregatire si experienta anterioara in domeniu.
Bibliografia se asigura on-line (se poate descarca de pe site-ul www.cursuri-rsvti.ro), precum si in format electronic la data prezentarii la curs.
Cursurile se desfasoara intr-un complex unitar, ce asigura toate conditiile si facilitatile necesare desfasurarii activitatii didactice precum si serviciile de cazare si masa pentru cei ce le-au solicitat.

Participantii ce doresc servicii de cazare vor rezerva la receptia Hotel Alunis (tel 0265 570 551, fax 0265 570 476, e-mail:office@sovata-alunis.ro) serviciile solicitate, specificand ca vor participa la cursul organizat de Asociatia-Muntenia.

IMPORTANT:
Inscrierea se poate face on-line pe www.asociatia-muntenia.ro sau pe mail office@asociatia-muntenia.ro (descarcati, completati si trimiteti formularul pentru inscriere).