» CURSURI » INSCRIERE PRIN FAX » INSCRIERE ON-LINE

» NEWSLETTER

 
 
     
   Prima Pagina
  Despre noi
  INCEPEM ACTIVITATEA IN IUNIE 2020
  Hotararea 668 2019 - HG 1340 2001
  Legea 64 2008 - Legea 49 2019
  Ordinul 130 2011 - Domeniul RSVTI
  Cursuri RSVTI - Modul A
  Cursuri RSVTI - Modul B
  Inscriere curs RSVTI
  Dosar cursant RSVTI
  Bibliografie RSVTI
  Regulament curs RSVTI
  Tarife cursuri RSVTI 2020
  PROMOTIE! Bucuresti - Iunie 2020
  Cursuri RSVTI Baile-Felix - Iunie 2020
  Cursuri RSVTI Cluj - Iunie 2020
  Cursuri RSVTI Sibiu - Iunie 2020
  Cursuri RSVTI Sovata - Iunie 2020
  NOUTATI LEGISLATIVE ISCIR!
  Ordinul 1404 2010 (MO 634 2010)
  Ordinul 1007 2010 (MO 513 2010)
  Ordinul 663 2010 (MO 385 2010)
  Ordinul 442 2010 (MO 226 2010)
  Ordinul 2154 2009 (MO 11 2010)
  Contact
  RGPD - Protectia datelor personale
  Termeni si conditii
 

Tarife cursuri autorizare/reautorizare RSVTI 2020

Asociatia-Muntenia va aduce la cunostinta ca incepand cu data de 01.01.2020 preturile practicate de societatea noastra pentru programele de formare profesionala ce le desfasoara in domeniul ISCIR sunt:

1. Curs autorizare RSVTI (Modul A): 1090lei
2. Curs reautorizare RSVTI (Modul B): 690lei


Mentionam ca a trebuit sa luam aceasta masura dupa o lunga perioada de timp, pentru a ne putea desfasura in bune conditii activitatea, avand in vedere majorarea preturilor bunurilor si serviciilor implicate in acest proces.

Prin urmare, va comunicam urmatoarele:

1. Toate inscrierile efectuate pana la data de 08.01.2019 se tarifeaza conform preturilor valabile pana la data de 31.12.2019;
2. Inscrierile efectuate dupa data de 08.01.2019 se vor tarifa la preturile comunicate, indiferent de preturile ce apareau pe formularele anterioare acestei date.
www.cursuri-rsvti.ro | by ANADEEA Advertising
 
Copyright © APIEM. Toate drepturile rezervate.Continutul acestui site este proprietatea APIEM. Copierea, reproducerea sau modificarea neautorizata a acestui site web, constituie infractiune si se pedepseste conform Legii nr.8/1996 coroborate cu prevederile din Legea nr.365/2002